,,Ne lipseste ceva”- Benitez


,,Ne lipseste ceva”- Benitez

Rafael-Benitez_2962338Rafa Benitez este de parere ca Napoli nu are aspiratii mai mari de locul 3, conform Sky Sport Italia. In urma esecului cu Parma, scor 1-0, sansele napoletanilor de a o ajunge pe Roma, echipa de pe locul 2, par a fi minime. Napoli s-a distantat la 12 puncte de romani. Cu toate acestea, echipa lui Rafa Benitez si-a asigurat in proportii mari locul 3, Fiorentina fiind la 9 puncte in spatele lor. Locul 3 este ultima pozitie care duce in preliminariile Uefa Champions League.

,,Suntem cu totii dezamagiti sa pierdem un joc pe care l-am controlat in prima repriza si pana la sfarsitul meciului Parma a avut un singur sut pe poarta. Am avut o buna oportunitate si am ratat-o.”, a declarat antrenorul spaniol.

Aceasta infrangere pentru Napoli vine ca o surpriza, dupa ce au reusit sa invinga liderul Juventus cu 2-0 in etapa precedenta.

,,Consider ca aceasta a fost o campanie pozitiva. Cu toate acestea, oricine isi poate da seama ca ne lipseste ceva. Nu vom termina pe locul secund. Aceasta este realitatea si trebuie sa muncim in fiecare zi sa ne imbunatatim, dar intre timp putem sa ne asiguram locul 3 si sa ne pregatim pentru finala Coppa Italia.”, a continuat Benitez.

Un moment tensionat al partidei Parma-Napoli a fost schimbarea lui Higuain cu Zapata. Argentinianul a fost vizibil iritat de aceasta decizie a antrenorului sau. Intre cei doi a existat un schimb de replici destul de dur.

Scris de Vlad Farcane