Mourinho se gandeste sa il vanda pe Lukaku


Mourinho se gandeste sa il vanda pe Lukaku

????????????????????????????????????Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, cere in schimbul atacantului sau, Romelu Lukaku, 35 de milioane de lire sterline. Momentan, belgianul este imprumutat la Everton, formatie pentru care a marcat 13 goluri in 23 de meciuri incepute ca titular.

Conform Daily Mail, londonezii au fixat aceasta suma in urma interesului venit din partea mai multor cluburi. Tottenham, Atletico Madrid si Borussia Dortmund ii urmaresc performantele lui Lukaku, in timp ce Everton incearca sa obtina o intelegere permanenta cu Chelsea.

Internationalul belgian pare sa nu figureze deloc in planurile lui Mourinho, care l-a lasat sa plece imprumut, desi Chelsea ducea lipsa de forta ofensiva. Antrenorul lui Chelsea cauta sa cumpere un alt atacant, iar Diego Costa pare a fi principala tinta. Nici Lukaku nu pare sa fie de acord cu statutul de rezerva dupa 2 sezoane in care a jucat titular in Premier League. Acest fapt poate insemna sfarsitul carierei belgianului pe Stamford Bridge.

Aceeasi sursa sustine ca destinatia cea mai probabila pentru Romelu Lukaku este Tottenham. Cu toate acestea, Chelsea l-ar putea include intr-o oferta pentru Diego Costa, jucator aflat la Aletico Madrid.

Scris de Vlad Farcane