Mourinho il vrea pe Lavezzi


Mourinho il vrea pe Lavezzi

PSG1Chelsea ar vrea sa intre in tratative cu PSG pentru potentialul transfer al argenitnianului Ezequiel Lavezzi, conform Daily Mail.

Jose Mourinho vrea sa aduca 2 atacanti pe Stamford Bridge, iar in afara de Diego Costa, se pare ca portughezul il mai vrea si pe Lavezzi. Argentinianul a jucat si a si inscris impotriva lui Chelsea in sferturile din Uefa Champions League din acest sezon.

Aceeasi sursa noteaza ca reprezentantii atacantului de la PSG au fost in Londra la inceputul acestei luni pentru a discuta posibila plecare de la gigantii francezi.

Fanii lui Chelsea isi doresc cat mai multi atacanti la echipa, deoarece Torres, Ba si Eto’o nu au fost consistenti in acest sezon, iar plecarea lor pare iminenta.

Ramane de vazut daca Chelsea va reusi sa obtina semnatura starului argentinian. Pana atunci, londonezii se concentreaza pe urmatoarea partida din campionat, cu liderul Liverpool. Meciul va avea loc duminica de la 16:05 si se va juca pe Anfield. Chelsea va incerca sa obtina cele 3 puncte pentru a mai ramane in lupta pentru titlu, desi sansele sale sunt foarte mici.

Scris de Vlad Farcane