Monaco, în pole-position pentru Griezmann


griezmannViitorul internaţionalului francez Antoine Griezmann la Real Sociedad este incert odată cu interesul mărit al bogaţilor de la AS Monaco, notează hereisthecity.com. Cu Arsenal Londra ieşită din cursa pentru extrema de 23 de ani, monegascii sunt primii pe lista posibilelor destinaţii pentru Griezmann.

Vicecampioni ai Franţei încă din primul sezon de la revenirea în Ligue 1, cei de la AS Monaco se gândesc la campania UEFA Champions League, dar şi la noul sezon în prima liga franceză. Astfel, trupa magnatului rus Dmitry Rybolovlev este pregătită să-şi întărească lotul cu Antoine Griezmann, această mutare valorând 30 de milioane de euro, conform clauzei de reziliere din contractul cu Real Sociedad.

Antoine Griezmann este fotbalist la seniori din 2009, jucând de-atunci doar în Primera Division, pentru Real Sociedad. A debutat în naţionala „cocoşilor galici” chiar anul acesta, având un parcurs satisfăcător la turneul final din Brazilia alături de selecţionata Franţei, eliminată în sferturi de finalista Cupei Mondiale, Germania, scor 0-1.

articol scris de Raymond Fustos