Michy Batshuayi la Arsenal?


michy-batshuayi

Michy Batshuay, tânărul atacant al celor de la Standard Liege va pleca din Jupiler League în această vară, titrează publicaţia belgiană RFBT Sport. Se pare că ceea mai plauzibilă destinaţie pentru acesta este gigantul englez Arsenal Londra.

„Din păcate, nu cred că voi rămâne la Standard. Se pot întâmpla multe, însă vreau să progresez cât mai repede posibil”, a declarat jucătorul care este tot mai des comparat cu Christian Benteke. În vârstă de 20 ani, Batshuayi are nu mai puţin de 18 goluri înscrise în actualul sezon din Belgia.

„Sunt interesat de campionatele din Anglia şi Germania. Personal, eu prefer Arsenal, o echipă care oferă cele mai bune şanse jucătorilor tineri”, a continuat golgheterul sezonului regulat din Belgia.

Nu este prima oară când Arsenal este interesată de serviciile lui Batshuayi. Roland Duchatelet, patronul lui Standard afirmă că londonezii au vrut să-l achiziţioneze pe jucător încă din ianuarie. Everton şi Swansea sunt alte grupări care îl urmăresc pe vârful belgian.

articol scris de Raymond Fustos