Metode si limite depuneri case pariuri online

Unul dintre primele ganduri ale unei persoane care isi manifesta intentia de a incerca pentru prima oara pariurile online este aceea de a consulta metodele de depunere. In general, casele de pariuri beneficiaza de multe metode de depunere, astfel ca un alt factor important devine limita minima de depunere.

Vom incepe cu Unibet, casa de pariuri cea mai accesata de catre romani, in urma unor sondaje recente. Sa fim sinceri, metodele de depunere aici sunt mai putine decat la celelalte case online, insa Unibet compenseaza prin multe alte aspecte. Probabil aceasta a observat ca metoda preferata de depunere a romanilor este cea prin cardul de credit. Aceasta se regaseste la Unibet, cardurile disponibile, care sunt aproximativ aceleasi la toate casele de pariuri, fiind VISA, Mastercard, Maestro si VISA Electron. Depozitul minim este 10 euro, cel maxim 13 000 euro, taxa fiind 2.5%. Transferul mai poate fi facut prin paysafecard, prin transfer bancar sau chiar prin telefon, suma minima de depozit fiind 10 euro, cu exceptia transferului bancar, unde nu exista nici limita minima, dar nici maxima. De asemenea, aici nu exista nicio taxa, spre deosebire de celelalte 3 metode, insa suma de bani este disponibila pentru pariat la minim doua zile si la maxim 5 de la efectuarea depozitului. La celelalte metode de depunere timpul de asteptare este de 2-3 minute.

Casa de pariuri Netbet are ca metode de depunere, pe langa cardul de credit/debit, cea prin portofelele virtuale Skrill si Neteller, prin transfer bancar, prin paysafecard sau mai putin cunoscuta ZebraPay. Suma minima pentru o depunere la Netbet este de 20 lei. Doar daca folositi portofelul virtual Neteller suma minima creste la 40 lei. Nu exista limite maxime la depunere; totusi, ele pot fi setate de jucator. Nu exista taxe la Netbet pentru niciuna dintre depuneri.

Metode si limite depuneri case pariuri online

Metode si limite depuneri case pariuri online

O alta casa indragita de pariorii romani este Sportingbet. Metodele de depunere aici sunt cele prin card de credit/debit, portofele virtuale Skrill si Neteller, prin transfer bancar sau paysafecard. De asemenea, Sportingbet va mai pune la dispozitie si depunerea cu ajutorul unui voucher. Majoritatea acestor metode au ca limita minima de depunere 40 lei, cea maxima fiind 20 000 lei. In cazul depunerii prin Skrill, limita maxima este 10 000 lei, iar prin Neteller este 27 500 lei. Nu se percepe nicio taxa, indiferent de metoda de depunere.

In cazul casei de pariuri 888sport, cele mai populare metode de depozit sunt cele prin card, prin cele doua portofele virtuale de care am pomenit mai sus, insa si prin paysafecard, transfer bancar sau chiar prin telefon. Depozitul minim este 10 dolari pentru toate metodele amintite, cu exceptia transferului bancar. Aici limita minima este 100$. Limita maxima de depunere variaza in functie de metoda. Nu exista nicio taxa.

Alte metode si limite depuneri case pariuri online gasim la winmasters.

Aceasta ofera si ea destule metode de depunere, printre care enumeram: card bancar, Skrill, Neteller, transfer bancar, paysafecard, ZebraPay, voucher winmasters. Limita minima de depunere este 40 lei, cu exceptia transferului bancar, unde aceasta este 250 lei. Limita maxima de depunere este 9 000 lei, prin transfer bancar avand posibilitatea sa depuneti si 45 000 intr-o singura transa. De asemenea, va puteti seta limitele maxime de depunere. Nu exista  nicio taxa la depunere la winmasters.

Mai putine metode si limite depuneri case pariuri online gasim la Fortuna, o casa deschisa relativ recent si in mediul online. Aici puteti efectua o depunere cu ajutorul cardului de credit/debit sau prin paysafecard. Limita minima de depunere este de 25 lei pentru ambele metode. Cea maxima difera, la transferul prin card fiind 10 000 lei, iar la cel prin paysafecard fiind 3 000 lei. Nici aici nu se percepe vreo taxa la depunere.

In sfarsit, casa online betfair, de tip exchange, permite depozite cu ajutorul cardului, al portofelelor virtuale Skrill si Neteller, prin transfer bancar sau prin Paysafecard. Limita minima este de de 5,6,10 sau 15 euro, in functie de metoda aleasa. Doar la depunerile prin Skrill, Neteller si tranfer bancar nu se percep taxe.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Australia invinge Honduras si se califica la Campionatul Mondial Mile Jedinak ii aduce Australiei cea de-a patra calificare consecutiva la Campionatul Mondial Sursa foto: mirror.co.uk Miercuri dimineata, Australia si-a delectat audienta si s-a impus cu 3-1 in fat...
SONDAJ | Cat de importante sunt transmisiunile video? Pentru fiecare parior in parte exista diferite prioritati atunci cand isi alege o casa de pariuri online, pentru unuii conteaza bonusurile si promotiile, pentru altii conteaza oferta sportiva iar pent...
Turneul Campionilor: Federer si Zverev au inceput cu dreptul in Grupa B Favoritii si-au respectat statutul si au castigat primele meciuri la Turneul Campionilor Sursa foto: bbc.com Duminica au avut loc primele meciuri de la Turneul Campionilor, in proba de simplu, iar R...