Meireles, dorit în Premier League


meirelesFostul jucător al unor grupări precum Chelsea sau Liverpool, Raul Meireles, este foarte aproape să revină în Anglia, notează Daily Star. Internaţionalul portughez este aproape de o despărţire de Fenerbahce Istanbul, dar poate ajunge în Premier League, la West Ham United, grupare care pregăteşte o ofertă tentantă pentru Meireles.

Fotbalistul de 31 de ani a părăsit atât Liverpool, cât şi Chelsea după un singur sezon petrecut la ambele grupări, ajungând în Turcia în 2012. Deşi semnase un contract valabil patru ani, Meireles s-a plictisit şi de Fenerbahce, iar oficialii turci sunt dispuşi să dea undă verde oricărei oferte de cel puţin 4 milioane de euro. West Ham a făcut deja o ofertă în luna ianuarie, refuzată atunci de campioana Turciei. Acum însă, „ciocănarii” sunt mai hotărâţi ca niciodată să-l achiziţioneze pe mijlocaşul lusitan.

Trupa antrenată de Sam Allardyce suferă în linia mediană după plecările lui Joe Cole şi Jack Collison, iar Raul Meireles pare a fi o soluţie excelentă pentru pretenţiile clubului din Premier League. Acesta ar fi cea de-a treia achiziţie a lui West Ham după Mauro Zarate şi Cheikhou Kouyate.

articol scris de Raymond Fustos