Marseille îl vrea pe Mauricio Pochettino


Pochettino letterOlympique Marseille este în căutarea unui nou manager, fiind antrenată în prezent de Jose Anigo, directorul sportiv al grupării. Se pare că acesta vrea să se întoarcă la funcţia precedentă, căutând soluţii pentru postul de tehnician. Conform publicaţiei La Parisien, argentinianul Mauricio Pochettino, actualul antrenor al englezilor de la Southampton este noua ţintă a grupării de pe „Stade Velodrome”.

Pochettino este un antrenor tânăr (42 ani), iar stilul său ingenios se pare că este pe placul oficialilor vicecampioanei Franţei. Un alt avantaj al tehnicianului argentinian este faptul că vorbeşte fluent limba franceză. După ce l-au ratat pe Andre Villas-Boas, francezii nu vor să-l piardă şi pe Pochettino, care nu pare fericit la gruparea din sud-estul Angliei.

Mauricio Pochettino a jucat în cariera sa la Newell’s Old Boys, Espanyol Barcelona, Paris Saint-Germain şi Bordeaux, având şi 20 de prezenţe în naţionala Argentinei. El a mai antrenat la fosta sa echipă, Espanyol între 2009-2012.

articol scris de Raymond Fustos