Mare atentie la Biletul zilei


Salutari,

Rasfoiam internetul si de curand am dat de un site (www.toptipseri.ro) care se doreste a fi „arbitrul” paginilor si persoanelor care ofera ponturi la pariuri din Romania.

Initiativa demna de laudat dar pana la un punct. Ce fac defapt acesti domni?

Inventeaza biletul zilei pentru fiecare site in parte, luand de la fiecare analiza pronosticul propus de autor, rezultand astfel bilete cu sanse destul de mici de reusita.

Un cititor neavizat, vazand ca acel bilet este facut de un site mare si de incredere din Romania, va copia biletul zilei ( stiind ca e propus de Ponturi Bune de exemplu) si se va duce la agentie riscand o suma de bani pe un bilet care nici macar nu a fost propus de siteul in care el are incredere!

Exemplu:

bilet ponturi buneDeci daca ar fi sa dam crezare acestor mari „arbitri” echipa Ponturi Bune a propus pentru astazi un bilet cu cota totala 55.80 pe care recomandam sa pariati 100 RON! ABERATIE TOTALA!

IMPORTANT: Nu ne asumam aceste bilete, desi pe respectivul site sunt publicate ca fiind propuse de Ponturi-Bune.ro!

Nu ni se pare nici etic nici corect fata de cititorii dumnealor sa furnizeze astfel de informatii care aduc atingere reputatiei siteului ponturi-bune. Reputatie pe care am cladit-o alaturi de voi in fiecare zi!

Nu ni se pare foarte profesional din partea acestor domni, care si-au luat responsabiliatea sa spuna cititorilor cat de profitabil este un site de ponturi si analize la pariuri sportive, sa „culeaga” toate ponturile date individual si sa le combine intr-un bilet apoi sa il publice ca fiind recomandat de noi sau alte siteuri!

Precizari Ponturi Bune

– NU am dat niciodata acordul pentru a participa la aceste statistici mincinoase, dimpotriva am cerut eliminarea siteului nostru din acestea

– NU ne asumam biletele publicate pe acest site

– RECOMANDAM cititorilor sa verifice biletele inainte de a le juca la noi pe site sau siteurile carora sunt atribuite

– NU ne asumam statisticile atribuite de acest site, deoarece sunt eronate din urmatoarele motive

– ponturile din analize sunt recomandate a se juca single sau in combinatii de 2-3 meciuri

– nu recomandam niciodata ca toate evenimentele sa fie pariate cu 100 RON (sau unitati)

– ar fi aberant sa joci cu 100 RON un pont 1/2 cota 30 oferit de Madalin si sa joci tot cu 100 RON un pont cota 2.60 oferit de Curry

– chiar si biletele care sunt „copiate” corect nu au miza recomandata de tipsterii nostri

–  CONSIDERAM ca acest proiect ( toptipseri.ro) sub pretextul ca ajuta pariorii sa decida care este cel mai bun site de predictii nu face altceva decat sa fure munca celor mai importante pagini de profil din Romania pentru a genera trafic si venituri

– CONSIDERAM ca siteul toptipseri.ro poate aduce PIERDERI de bani celor care il citesc prin simplul fapt ca furnizeaza informatii modificate, incomplete si neadevarate pe care le atribuie altor siteuri de profil din Romania

– CONSIDERAM ca fiind etic o statistica corecta, bazata strict pe biletele propuse de noi cu mizele recomandate. O astfel de statistica ar trebui sa arate : Ponturi-Bune.ro Bilete jucate: 100, Bilete castigate 30, Profit 200, Eficienta 15% , click aici pentru a vedea biletul propus pentru astazi (urmat de un link catre biletul propus de noi)