phelanBogata campanie de achizitii a celor de la Manchester United nu este pe placul tuturor. Fostul asistent a lui Sir Alex Ferguson, Mike Phelan, crede ca o parte din identitatea diavolilor s-a pierdut odata cu aceste transferuri.

“Probabil Manchester United si-a pierdut din identitate in aceasta vara. Acum, in loc sa se produca jucatori, se cumpara.” a declarat Phelan pentru BBC, citat de goal.com.

“Cineva ca Denny Welbeck, facea parte din aceasta identitate, iar odata cu vanzarea sa, putin din acest lucru s-a pierdut. Niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul, poate in directia asta se indreapta fotbalul.” a continuat Phelan.

“Tinerii sunt intotdeauna viitorul, trebuie sa avem grija de ei.” a concluzionat Phelan.

Manchester United s-a despartit in aceasta vara de Tom Lawrence, Nick Powell, Michael Keane si Denny Welbeck, jucatori produsi de United, care au fost fie vanduti, fie imprumutati.

La capitolul achizitii United, sta foarte bine, cheltuind in aceasta vara in jur de 190 de milioane de euro, transferandu-i pe Angel di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Ander Herrera, Daley Blind si Marcos Rojo.

FLORIN

sursa foto: telegraph.co.uk

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Program si statistici Australian Open 19 ianuarie Multe jucatoare din calificari au ajuns aici In cateva ore vom afla primii 4 jucatorii, respectiv primele 4 jucatoare care se vor califica in optimile Australian Open. Daca la masculin nu au fost eli...
Rezultate si statistici Australian Open 18 ianuarie Rezultate influentate de arsita Ziua a patra de la Australian Open a fost si cea mai calduroasa, aerul fiind, practic, irespirabil. S-au inregistrand nu mai putin de 7 surprize din 32 meciuri: 5 la m...
Program si statistici Australian Open 18 ianuarie In aceasta zi vor evolua 3 romance la simplu Daca astazi am aflat jumatate din jucatorii si jucatoarele care au acces in turul III la Australian Open, maine vom afla cealalta jumatate.  Printre jucat...