Manchester United - Chelsea: cotele la pariuri


Ambele vin dupa meciuri in Champions League

Unul dintre duelurile care va decide cine se va clasa pe locul secund in Premier League va incepe duminica, la ora 16:05, intre Manchester United si Chelsea, cele doua fiind vecine de clasament dupa meciurile disputate sambata in etapa cu numarul 28.

Chelsea se afla la 3 puncte in spatele celor de la Manchester United, cu un golaveraj mai slab. De altfel, formatia antrenata de Antonio Conte are cel mai slab golaveraj dintre primele 5 clasate, lucru ce ar putea-o costa la finalul campionatului. In ultima deplasare de campionat, Chelsea nu s-a descurcat deloc bine, invinsa fiind cu 1-4 de Watford, 4 din cele 5 goluri venind in ultimele 10 minute de joc. Atat Chelsea, cat si Manchester United au jucat la mijlocul saptamanii in Spania, ambele remizand in prima mansa a optimilor Champions League. Nici Manchester United nu se descurca prea bine in Premier League, din ultimele 3 etape suferind doua infrangeri.

Manchester United – Chelsea: cotele la pariuri  (1X2)

Pe teren propriu insa, United a fost invinsa in acest sezon de Premier League doar de rivala Manchester City, in rest obtinand 10 victorii si doua remize. In ultimele 5 astfel de partide a alternat meciurile sub 2.5 goluri cu cele peste 2.5 goluri. In schimb, Chelsea a obtinut doua victorii, 3 remize, suferind doua infrangeri in precedentele 7 deplasari din campionat, in 4 din ultimele 5 asemenea meciuri marcandu-se minim 4 goluri. In tur Chelsea o invingea pe United cu 1-0, dupa golul marcat de Morata. Pe Old Trafford Chelsea nu a inscris insa in 3 din ultimele 4 partide de campionat.

In 7 din precedentele 8 intalniri directe, indiferent de competitie si de gazda, am asistat la cel mult doua goluri. Chiar daca si acum se va respecta traditia, sunt multe premise sa avem un meci spectaculos.