Lyon îl vrea în continuare pe Remi Garde


remi-garde-01-11-2011-conference-de-presse-avant-lyon-real-madrid-champions-league-2011-2012-20111103082954-7023Olympique Lyon speră să-l păstreze pe Remi Garde, actualul antrenor al formaţiei de pe „Stade de Gerland”, titrează RMC. Se pare că oficialii clubului francez sunt mulţumiţi de munca depusă la echipă de tehnicianul de 47 ani, dorind să continue colaborarea cu acesta.

Garde a intrat în atenţia mai multor cluburi, printre ele numărăndu-se şi Tottenham Hotspur sau Atletico Madrid, însă Jean-Michel Aulas, preşedintele lui Lyon, nu vrea ca acesta să plece. „Cred că Remi va semna un nou contract cu noi. Sper să curgă totul în mod normal, depinde doar de el dacă va rămâne sau nu”, a declarat acesta.

Acelaşi Aulas nu s-a sfiit să-l laude pe Garde, fost jucător la Arsenal. „Remi a făcut o treabă excelentă la Lyon, chiar dacă mai mulţi jucători au părăsit clubul. Echipa joacă la fel de bine”, a mai spus preşedintele lui Lyon.

Garde este la Lyon din 2011, reuşind să restabilească echilibrul la fosta campioană a Franţei. El a condus echipa spre câştigarea Cupei şi Supercupei Franţei în 2012.

articol scris de Raymond Fustos