Luke Shaw ar putea ramane la Southampton


Luke Shaw ar putea ramane la Southampton

Luke_Shaw_v_CardiffLuke Shaw este tinta principala a celor de la Chelsea, respectiv Manchester United. Cu toate ca acesta a declarat ca este onorat de interesul celor doua cluburi, tanarul jucator englez recunoaste ca o continuare la echipa sfintilor nu l-ar deranja deloc, conform The Metro.

,,Este un lucru bun ca sunt asociat cu cele doua cluburi, dar nu ma concentrez pe aceasta, am fotbalul pe care trebuie sa ma concentrez.”, a declarat Shaw. Cand a fost intrebat daca i-ar placea sa ramana la actuala echipa, fundasul stanga continuat prin a spune  ca ar fi fericit pentru ca este tanar si mai are multe de invatat.

Patrice Evra, extrema lui Manchester United, este aproape de finalul contractului, iar la 32 de ani diavolii cauta serviciile unui jucator de viitor. Chelsea se afla intr-o situatie similara cu Ashley Cole,33 de ani, jucator care a evouat doar in 15 meciuri in campionat pentru londonezi. Mourinho a preferat sa incerce cu fundasul dreapta Azpilicueta pe partea stanga.

Un aspect interesant in ceea ce il priveste pe Luke Shaw este ca tanarul englez este fan declarat al celor de la Chelsea, iar jucatorul sau preferat este chiar Ashley Cole, omul pe care ar trebui s ail inlocuiasca.

Scris de Vlad Farcane