Lukaku rămâne la Chelsea!


Everton's Romelu Lukaku has scored four goals in four games since arriving on loan from ChelseaDupă nenumărate zvonuri care-l dădeau plecat de la Chelsea, Romelu Lukaku va rămâne la formaţia de pe „Stamford Bridge”. Conform publicaţiei britanice Sunday People, tehnicianul grupării patronate de Roman Abramovic, Jose Mourinho, este pregătit să-i ofere o ultimă şansă internaţionalului belgian.

La momentul transferului său de la Anderlecht în 2011, Chelsea a plătit circa 22 de milioane de euro pentru Lukaku. Cu toate acestea, belgianul n-a jucat decât 15 partide în total în toate competiţiile pentru „Albaştrii”, fiind cedat câte un sezon la West Bromwich Albion şi Everton. În ambele perioade de împrumut, vârful de 21 de ani a dovedit o formă excelentă, marcând constant (17 goluri pentru WBA, 16 reuşite pentru Everton).

Dorit de Everton şi Wolfsburg, Lukaku va trebui să-l impresioneze pe Mourinho în stagiul de pregătire pe care Chelsea îl va avea într-un tur al Europei. Austria, Slovenia, Olanda, Germania şi Ungaria sunt ţările în care gruparea din Londra va disputa meciuri amicale cu diverse formaţii din aceste state.

articol scris de Raymond Fustos