Luis Castro, încrezator înaintea derby-ului cu Sporting


Luis Castro, antrenorul interimar al portughezilor de la FC Porto, este încrezător în victoria elevilor săi din această seară contra marei rivale, Sporting Lisabona. „Echipa este bună, iar jucătorii au concentrarea necesară cu care pot aborda partida”, a declarat acesta pentru site-ul oficial al clubului lusitan.

Luis Castro_manchete

Dacă vor învinge,”dragonii” lui Castro vor urca pe poziţia secundă, chiar peste adversarii din această seară care au în acest moment 48 de puncte în clasament, cu două mai multe decât FC Porto. „Mă aştept la o replică pe măsură de la băieţii lui Leonardo Jardim, care face o treabă excelentă la Sporting”, l-a lăudat Castro pe tehnicianul alb-verzilor.

Antrenorul care l-a înlocuit pe Paulo Fonseca la cârma câştigătoarei Europa League din 2011 se bazează şi pe sprijinul fanilor care vor face deplasarea pe „Estadio Jose Alvalade”. „Atunci când joci un meci atât de important, cei 2000 fani vor deveni 60000, motivându-ne şi mai mult pe noi”, şi-a încheiat discursul managerul campioanei en-titre din Primeira Liga.

Sporting Lisabona – FC Porto începe astăzi, la ora 21:15, ora României. Luis Castro nu se va putea baza pe serviciile lui Maicon, fundaşul central fiind în perioada de recuperare după accidentarea la coapsa dreaptă.

articol scris de Raymond Fustos