Locigno, înlocuitorul lui Bacary Sagna?


52438Contractul lui Bacary Sagna, fundaşul dreapta al celor de la Arsenal Londra, expiră în această vară, iar francezul nu pare dispus să continue pe „Emirates Stadium”, titrează Daily Mail. Mai multe formaţii, printre care şi Galatasaray Istanbul sunt dispuse să obţină semnătura jucătorului de culoare, în condiţiile în care acesta a refuzat deja două oferte de prelungire a contractului cu „tunarii”.

Englezii caută deja înlocuitor pentru fotbalistul care este la Arsenal din 2007, iar din ultimele informaţii reiese faptul că Sebastien Locigno, tânărul fundaş al belgienilor de la Gent este în vizorul grupării londoneze. Dacă nici ultima ofertă nu-l va convinge pe Sagna să rămână pe „Emirates”, oficialii englezi vor apela la serviciile belgianului din Jupiler League.

Locigno are doar 18 ani şi a debutat în prima ligă din Belgia abia în decembrie 2013. Şi-a terminat junioratul la Anderlecht şi Standard Liege, iar pentru Gent a strâns şase partide pe prima scenă a fotbalului belgian. El are şi numeroase selecţii la naţionalele de tineret ale Belgiei.

articol scris de Raymond Fustos