Liverpool îl vrea pe Origi


411895_heroaLiverpool le-a luat faţa rivalelor din Premier League, Tottenham şi Arsenal, în cursa pentru Divock Origi, puştiul de senzaţie al naţionalei Belgiei şi al francezilor de la Lille, notează The Times. Se pare că oficialii grupării de pe „Anfield Road” vor să cadă la o înţelegere cu fosta campioană a Franţei pentru transferul lui Origi, care va putea rămâne încă un sezon în Ligue 1, sub formă de împrumut.

Divock Origi a intrat în atenţia presei mondiale după evoluţiile bune în echipa lui Marc Wilmots la turneul final din Brazilia. El a fost providenţial în ambele partide cu Algeria şi Rusia, intrând pe parcursul partidei, schimbând cursul jocului şi ajutându-şi echipa să obţină toate cele trei puncte puse la bătaie. Suma oferită de echipa antrenată de Brendan Rodgers pentru atacantul de 19 ani este de circa 7,5 milioane de euro.

Divock Origi şi-a început junioratul la Genk, dar l-a terminat în Franţa, la Lille, tot acolo începându-şi cariera de senior, în 2012. El a debutat în naţionala Belgiei anul acesta şi a marcat primul său gol în victoria importantă cu Rusia, scor 1-0, reuşită care a consemnat calificarea „dracilor roşii” în optimile Campionatului Mondial din Brazilia.

articol scris de Raymond Fustos