Liverpool îl vrea pe Cavani


1102Liverpool este pregătită să înainteze o ofertă consistentă francezilor de la PSG pentru internaţionalul uruguayan Edinson Cavani, titrează publicaţia germană Bild. Decizia vine după refuzul lui AS Monaco pentru împrumutul lui Radamel Falcao.

Trupa lui Brendan Rodgers este în continuare în căutarea unui atacant de clasă după plecarea lui Luis Suarez la Barcelona, iar timpul se scurge repede, perioada de mercato încheiându-se la finele lunii august. „Cormoranii” i-au oferit un salariu imens, de circa 200.000 de lire sterline pe săptămână lui Falcao, însă acesta ar prefera mai degrabă o mutarea la campioana Europei, Real Madrid. Liverpool este interesată de Cavani încă de la începutul verii, însă parizienii nu vor să-l vândă pe atacantul de 27 de ani.

Pe lângă Liverpool, un alt club din Premier League, Arsenal Londra, îl doreşte pe Cavani. Acesta ar putea fi totuşi cedat la una dintre cele două echipe în cazul în care se va decide strângerea de fonduri pentru mutarea aducerea lui Angel di Maria pe „Parc des Princes”.

articol scris de Raymond Fustos