Leipzig - Marseille: cotele la pariuri


Pe nemti ii asteapta un meci foarte important in Bundesliga

Singurul sfert de finala din Europa League in care se dueleaza echipe din campionatele de top se va desfasura intre Leipzig si Marseille. Prima mansa va avea loc diseara, incepand cu ora 22:05, in Germania.

Va fi interesant de vazut cum va gestiona Leipzig programul din aceasta saptamana. In Bundesliga aceasta se afla pe pozitia a patra, la un singur punct de urmatoarele doua clasate, iar lunea viitoare o va intalni pe teren propriu pe Leverkusen, o infrangere acolo azvarlind-o de pe locurile de Champions League. Leipzig a avut emotii atat in saisprezecimile Europa League, cat si in optimi. In turul saisprezecimilor a castigat cu 3-1 in deplasare in fata lui Napoli, pentru ca in retur sa fie invinsa cu 0-2. In prima mansa a optimilor de finala a invins-o cu 2-1 pe teren propriu pe Zenit, iar in retur a obtinut o remiza cu doua goluri.

De cealalta parte, Marseille nu a avut nicio emotie in a trece de fazele eliminatorii, in saisprezecimi eliminand-o pe Braga cu scorul general de 3-1, pentru ca in optimi sa o elimine pe Bilbao cu scorul general de 5-2.

Leipzig – Marseille: cotele la pariuri (1X2)

Leipzig a venit din Champions League, acolo unde a obtinut o victorie, o remiza, suferind o infrangere pe teren propriu. Din cele doua partide din Europa League disputate pe Red Bull Arena Leipzig a obtinut o victorie, suferind o infrangere, marcandu-se 5 goluri in cele doua partide. Curios este ca in ambele jocuri ultimul gol a sosit in minutul 86. Cat despre Marseille, aceasta a castigat doar cu Bilbao din precedentele 8 deplasari din Europa League, in 7 din cele 8 partide inscriindu-se mai putin de 3 goluri. Fiind primul sezon european pentru Leipzig, evident ca este prima intalnire directa. De mentionat ca Leipzig a intalnit-o pe Monaco in acest sezon de Champions League, obtinand o remiza cu doua goluri pe teren propriu, pentru ca in deplasare sa invinga cu 4-1.

Ar fi extraordinar ca Leipzig sa castige trofeul Europa League inca din primul sezon european, insa pana acolo mai e mult. De asemenea, suntem curiosi sa vedem cum se va descurca Marseille in deplasarea de Europa League, avand in vedere si faptul ca in campionat echipa lupta pentru ocuparea locului 3, ultimul care duce in Champions League.