Lavezzi vrea înapoi în Serie A


PSG - VALENCEFostul atacant al lui Napoli, Ezequiel Lavezzi, vrea să revină în Italia după două sezoane petrecute la campioana Franţei, PSG, titrează Sport Italia. Juventus Torino, AC Milan şi Inter Milano sunt grupările interesate de internaţionalul argentinian, vicecampion mondial la turneul final din Brazilia.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a părăsit Napoli în 2012 pentru circa 27 de milioane de euro, câştigând titlul suprem în Ligue 1 de două ori cu Paris Saint-Germain. Noul antrenor al campioanei Italiei, Massimiano Allegri, îl doreşte intens pe Lavezzi, deşi la Juventus mai sunt ceruţi Stefan Jovetic de la Manchester City, respectiv Javier Pastore, colegul argentinianului de la PSG. Inter Milano s-a interesat de Lavezzi şi în ianuarie, în timp ce la AC Milan acesta este văzut drept o piesă esenţială în restructurarea echipei sub comanda lui Filippo Inzaghi.

Pentru Ezequiel Lavezzi prima aventura în Italia s-a consumat în 2004, atunci când a fost sub contract cu Genoa. Acesta n-a apucat însă să joace pentru Genoa, fiind împrumutat în Argentina, la San Lorenzo. În 2007 a semnat cu Napoli, grupare pentru care a jucat timp de cinci ani înainte de transferul său în Ligue 1.

articol scris de Raymond Fustos