Kolo Toure, aproape de o mutare la Trabzonspor


Kolo-ToureFundaşul de 33 de ani al celor de la Liverpool, Kolo Abib Toure, este foarte aproape de un transfer în Turcia, la Trabzonspor. Ceea ce se zvoneşte de ceva timp este pe cale să se concretizeze, sursele liverpoolecho.co.uk susţinând că gruparea de pe „Anfield Road” va încasa circa 1.6 milioane de lire sterline pentru internaţionalul ivorian.

Kolo Toure a semnat cu Liverpool în vara anului trecut, atunci când a rămas liber de contract după patru ani petrecuţi la Manchester City. „Încercăm să construim tipul de echipă pe care l-am promis fanilor. Am ajuns la o înţelegere cu Toure, îl vom aduce la clubul nostru”, a declarat preşedintele lui Trabzonspor, Ibrahim Haciosmanoglu. Acesta avea semnat un contract valabil doi ani cu Liverpool, însă mutarea în Süperlig este tot mai aproape să devină una oficială.

Înafară de Liverpool şi Manchester City, Kolo Abib Toure a jucat şapte ani şi pentru Arsenal Londra. Pentru naţionala Coastei de Fildeş a strâns din 2000 încoace peste 108 de prezenţe. 24 de meciuri a jucat în sezonul trecut de Premier League în tricoul lui Liverpool.

articol scris de Raymond Fustos