Kalou, din nou în Premier League?


kalouFostul atacant al celor de la Chelsea, Salomon Kalou, este aproape de o nouă aventură în Premier League, notează publicaţia britanică Mirror. Se pare că acesta este pe cale să se despartă de Lille şi vrea să revină în prima ligă din Anglia.

Internaţionalul ivorian în vârstă de 29 de ani este dorit de Everton şi Tottenham, ambele echipe având ca obiectiv calificarea în grupele UEFA Champions League în sezonul următor. După doi ani petrecuţi la fosta campioană a Franţei, Kalou a fost lăsat înafara lotului pentru meciul cu FC Metz, indicând că este liber să plece. La Everton, Kalou ar putea fi coleg cu un alt fost jucător la Chelsea, Romelu Lukaku, în timp ce la Tottenham ar avea o concurenţă pe măsură în linia ofensivă cu Emmanuel Adebayor, Harry Kane şi Roberto Soldado.

Înafară de Chelsea şi Lille, Salomon Kalou a mai jucat timp de trei sezoane la Feyenoord Rotterdam, fiind împrumutat o jumătate de an la Excelsior. A debutat în naţionala Coastei de Fildeş în 2007, având 70 de selecţii şi 22 de reuşite în tricoul ţării sale.

articol scris de Raymond Fustos