cuardadoPresedintele celor de la Fiorentina, Andrea Della Valle, a confirmat interesul unor echipe de top pentru columbianul Juan Cuadrado.

Cu toate ca cei de la Fiorentina ar vrea ca jucatorul sa continue la clubul italian, se pare ca ofertele celor de la Barcelona si Manchester United sunt prea avantajoase.

“Am vorbit cu Cuadrado si i-am prezentat proiectul nostru. I-am propus sa mai ramana un an, dar nu sunt prea optimist, a primit oferte foarte avantajoase si se pare ca vom fi nevoiti sa ii dam drumul.” a declarat Della Valle pentru Gazzetta dello Sport, citat de goal.com.

Suma pe care Cuadrado se poate transfera este de 40-50 milioane de euro. Contractul columbianului cu echipa italiana exipra in 2017.

Juan Cuadrado a evoluat cu nationala Columbiei in sferturile de finale ale Cupei Mondiale din aceasta vara, reusind cea mai buna performanta din istoria nationalei sud-americane.

FLORIN

sursa foto: zimbio.com

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Sevilla – Atletico Madrid: cotele la pariuri Sevilla se lupta pentru un loc de Champions League Diseara, incepand cu ora 21:45, va avea loc derby-ul dintre Sevilla si Atletico Madrid, ambele participand in cupele europene la mijlocul saptamanii...
Manchester United – Chelsea: cotele la pariuri Ambele vin dupa meciuri in Champions League Unul dintre duelurile care va decide cine se va clasa pe locul secund in Premier League va incepe duminica, la ora 16:05, intre Manchester United si Chelse...
Top 3 favoriți din România la Eurovision: Va câștiga fata cu 1 milion de vizualizări? Duminică, 25 februarie, are loc finala pe țară la Eurovision. Dintre cei 15 participanți, telespectatorii din România vor alege exclusiv prin votul lor doar unul singur și îl vor trimite în Portugalia...