Jorge Jesus: "Presiunea este pe Juventus"


Benfica+Press+Conference+D2BYwUWo2ULlJorge Jesus, tehnicianul lusitanilor de la Benfica Lisabona, priveşte cu încredere spre returul cu Juventus Torino din semifinalele UEFA Europa League. Conform declaraţiilor date publicaţiei Tuttosport, excentricul antrenor portughez crede în echipa sa şi în calificare, după victoria din tur a Benficăi, scor 2-1.

„Presiunea nu este pe noi, ci pe Juventus. Ştiu foarte bine că orice se poate întâmpla, deoarece se întâlnesc două echipe magnifice, care pot înscrie oricând. Este just ca ambele formaţii să creadă în şansa lor, dar să nu uităm un lucru: avem un gol în plus”, a declarat Jesus pentru jurnaliştii italieni.

Acesta a vorbit şi despre avantajele pe care le-ar putea avea echipa adversă. „Pentru noi, un 1-0 era mai bun decât acest 2-1, dar suntem conştienţi că am întâlnit şi vom avea de-a face cu o formaţie puternică. De partea lor este şi stadionul, ar fi dezamăgitor pentru ei să nu se califice în finala care se joacă chiar la ei acasă. Tot ce trebuie să facem este să repetăm performanţa din tur”, este de părere tehnicianul Benficăi.

articol scris de Raymond Fustos