Jeremy Menez vrea înapoi în Serie A


FOOTBALL : Presentation Officielle - France - 29/05/2012Jeremy Menez, extrema francezilor de la Paris Saint-Germain vrea să revină în Italia, titrează Gazzetta dello Sport. Se pare că jucătorul venit în 2011 de la AS Roma pentru 8 milioane de euro nu mai vrea să continue în Franţa, manifestându-şi dorinţa de a se alătura celor de la Juventus Torino.

„Experienţa de la PSG a fost extraordinară, însă după revenirea mea pe teren antrenorul a decis să apeleze la alte soluţii”, a mărturisit Menez. În actualul sezon din Ligue 1 acesta n-a jucat decât în 11 partide, în mare parte fiind rezervă. „Acum caut echipă, iar din câte ştiu, Juventus era interesată de mine. Juventus îmi place foarte mult. Pe lângă asta, ei îl au pe Daniele Prade, cel care m-a dus la Roma, deci vom vedea în iunie ce se va întâmpla”, a continuat fotbalistul de 26 ani.

Menez a mai jucat în cariera sa la Sochaux, AS Monaco şi AS Roma. El a debutat în naţionala Franţei în 2010, având la activ 24 de jocuri şi două goluri pentru „cocoşii galici”.

articol scris de Raymond Fustos