Jens Keller cere curaj pe Bernabeu


kellerDupa o infrangere, 6-1 pe teren propriu, nemtii de la Schalke se pregatesc pentru meciul de maine seara contra celor de la Real Madrid din returul optimilor de finala ale UEFA Champions League.

Antrenorul celor de la Schalke, Jens Keller le-a cerut jucatorilor sai sa joace fara frica in partida de maine seara de pe Santiago Bernabeu. Keller a declarat ca nu va folosi jucatorii cu mici probleme medicale, si va merge pe mana tinerilor .

„Trebuie sa jucam compact, sa nu le dam spatii adversarilor sa-si dezvolte jocul. Frica e un cuvant care nu are ce sa caute in fotbal. Mergem la Madrid, sa jucam cel mai bun fotbal pe care il putem practica.” a declarat Keller reporterilor, conform goal.com

Keller i-a dat ca exemplu chiar pe rivalii din campionat, Bayer Leverkusen, care chiar daca au pierdut in mansa tur, 0-4 cu PSG, la Paris a practicat un joc frumos, pierzand la limita, 2-1.

Antrenorul german considera ca Real Madrid si Bayern Munchen sunt cele mai puternice echipe din lume in acest moment, fiind si principalele favorite la castigarea competitiei.

In cealalta partida a zilei din Champions League, Chelsea primeste vizita celor de la Galatasaray. La Londra calificarea inca se joaca, dupa ce in tur, la Istambul scorul a fost egal, 1-1. Ambele partide vor incepe de la ora 21.45, ora Romaniei.