Jackson Martinez, între Premier League şi Seria A


jackson-martinezJackson Martinez, golgheterul de 27 ani al lusitanilor de la FC Porto a intrat în atenţia mai multor cluburi importante, titrează talksport.com. Conform paginii de specialitate, Chelsea, Arsenal, Napoli şi AS Roma sunt printre cluburile care şi-l doresc cu insistenţă pe vârful columbian.

Martinez este la Porto din 2012, fiind adus de la gruparea mexicană Chiapas FC. De atunci, în cele 52 de partide pe care le-a jucat în prima ligă din Portugalia, prolificul atacant de culoare a marcat nu mai puţin de 41 goluri, fiind golgheterul sezonului trecut cu 26 de reuşite, respectiv liderul din clasamentul sezonului curent cu 15 goluri. Columbianul are contract cu „dragonii” până în 2016, însă o ofertă atrăgătoare l-ar putea determina pe acesta să părăsească campioana Portugaliei.

Atât Jose Mourinho, cât şi Arsene Wenger îşi doresc un vârf veritabil, iar Jackson Martinez este una dintre ţintele acestora. Nici AS Roma şi Napoli nu sunt de ignorat, ambele cluburi fiind interesate de situaţia columbianului. Suma minimă pe care o cer oficialii lui FC Porto este una destul de piperată, ei fiind dispuşi să renunţe la golgheterul lor pentru cel puţin 25 de milioane de lire sterline.

articol scris de Raymond Fustos