In urma pierderii licentei ONJN, Bet365 blocheaza conturile si banii romanilor!


In urma pierderii licentei ONJN, Bet365 blocheaza conturile si banii romanilor!

Deja stie toata lumea ca Bet365 – cea mai mare casa de pariuri online din Romania, incepand cu data de 15 Octombrie 2015, conform deciziei nr. 2723/13.10.2015, a pierdut licenta ONJN.

Ramasa fara licenta si cu o ancheta penala in desfasurare, in care sunt aduse grave acuzatii companiei, acestia nu au dorit sa comenteze sau sa comunice o pozitie oficiala. Singurul comunicat fiind anuntarea deciziei ONJN si intreruperea serviciilor catre clientii din Romania prin restrictionarea unor functionalitati ale conturilor de pariere. De asemenea, cum era de asteptat , casa de pariuri online a anuntat ca vor contesta aceasta decizie pe care o considera ca fiind nedreapta.

Toti pariorii care foloseau aceasta casa de pariuri online s-au trezit insa astazi ca nu se mai pot loga in conturi pentru a retrage eventualele fonduri ramase. Au mai fost cazuri in care mari operatori s-au retras de pe piata noastra, insa totul a fost anuntat din timp, clientii primind email si un termen in care puteau sa isi retraga fondurile inainte de suspendarea conturilor. In cazul Bet365 nu s-a procedat la fel, in acest moment, la fix 2 zile de la anuntarea deciziei ONJN de a anula licenta nici un client din Romania nu se mai poate loga in cont, mesajul fiind urmatorul :

bet365 cont si bani blocat

Cum pot sa retrag banii de pe Bet365?

Noi am anuntat inca din 6 Octombrie ca acest lucru se va intampla ( citeste articolul referitor la pierderea licentei Bet365 aici ) insa primim foarte multe sesizari de la cititori care doresc sa isi retraga banii si nu pot.

Singurele variante de a retrage banii dintr-un cont la bet365 blocat sunt:

  1. Live chat. Accesati functia de live chat si asteptati sa fiti preluat de un operator. Desi timpii de asteptare sunt foarte mari, iar „cozile” sunt uriase, intr-un final cineva ca raspunde. Furnizati codul pin din 4 cifre si solicitati retragerea tuturor fondurilor.
  2. Telefon. Puteti lua legatura cu cei de la suport si telefonic apeland numarul 0800 894 754. La fel dupa ce ati furnizat codul pin si alte detalii solicitate, cereti retragerea fondurilor.
  3. E-mail. Este metoda cea mai rapida si mai usor de folosit. Trimiteti un email la : support-rom@customerservices365.com , dati toate detaliile : nume, prenume, nume de utilizator, pin si indicati metoda prin care doriti sa retrageti fondurile.

Concluzii

Trebuie sa subliniem faptul ca ONJN a dat termen de 30 de zile pana la blocarea accesului catre platforma de pariere Bet365, tocmai pentru a permite jucatorilor sa isi retraga fondurile:

Compania a fost atenționată să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc. Atenționăm jucătorii ca au la dispoziție 30 de zile pentru a retrage sumele deținute in conturile de joc perioada după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricționat. – sursa site-ul oficial ONJN

Atitudinea companiei fata de clientii sau din Romania ( unii profitabili am spune noi – se spune ca in 20 de zile ar fi incasat peste 30 de mil de lire sterline) lasa de dorit si se inscrie in politica de sfidare si lipsa de respect avuta pana acum in relatiile cu autoritatile romane!

Mereu am fost echidistanti, poate putin le-am tinut partea fiind unul dintre partenerii nostri, insa faptul ca au blocat accesul atat de repede punand clientii in cozi de asteptare de ore intregi pentru a isi retrage banii, ne face sa credem ca aceasta masura este exagerata si rautacioasa. Mai credem ca aceasta masura este luata cu scopul de a atrage antipatia romanilor fata de decizia luata de ONJN in ceea ce priveste suspendarea licentelor, insa SINGURII VINOVATI sunt chiar reprezentatii companiei!

Tocmai acest mod sau politica a dus de fapt si la anularea licentelor : nu este normal si nici admisibil faptul ca un operator economic, fie el si de talia Bet365 sa sfideze o autoritate a unui stat si sa incalce legile in vigoare !

Voiam sa spun aceste lucruri pentru ca vad din ce in ce mai des comentarii peste tot in care se spune ca ONJN si implicit statul roman este de vina pentru aceasta situatie creata.

GRESIT! Repetam, daca luau masura care tocmai s-a luat cu suspendarea conturilor in data de 11 septembrie pana in 30 septembrie nu se intampla absolut nimic, si acum operau linistiti din pozitia de leader intr-o piata de multe sute de milioane de euro!

P.S. Multi dintre clientii Bet365 sunt in cautare de variante pentru pariurile online. Va recomadam sa consultati topul de mai jos si sa alegeti care dintre casele de pariuri online cu licenta vi se pare ca vi se potriveste cel mai bine. Recomandarea noastra este sa faceti cont folosind linkurile din tabel, astfel puteti beneficia de bonusuri si promotii exclusive:

  Nr. CASA DE PARIURI SITE OFICIAL CALITATE BONUS

1

unibet_mic Pariaza acum! 5 steleRecenzia Unibet 50% pana la 150 ron pentru un pariu fara risc

2

Netbet Pariaza acum! 5 steleRecenzia Netbet 50% pana la 200 ron pentru primul depozit

3

winmasters_mic Pariaza acum! 5 steleRecenzia Winmasters 100% bonus pana 200 ron de bun venit

4

sportingbet_mic Pariaza acum! 5 steleRecenzia Sportingbet 50% bonus pana la 400 ron de bun venit

5

Betfair Pariaza acum! 4.5 steleRecenzia Betfair Pariu gratuit in valoare de 10€

6

888_mic Pariaza acum! 4.5 steleRecenzia 888 Pariezi 10 euro si primesti un pariu gratuit de 10 euro.