In off-side : "Pe cand altii dau ponturi noi te invatam cum sa castigi 100% sigur"


„Pe cand altii dau ponturi eu te invat cum sa ai profit 100% sigur” – asa era promovat un articol pe un site concurent.

Din principiu, nu prea urmaresc ce si cum fac altii, dar de data asta am zis ia sa vedem cum putem castiga 100% sigur din pariuri – poate e ceva ce merita.

Ma apuc sa citesc articolul si sunt indemnat insistent sa pun mana repede – repede sa imi deschid 3 conturi de pariuri online la Netbet, Sportingbet si Unibet si sa pregatesc si 40+300+150 Ron ca voi face bani gramada.

Ma uit in portofel: e ceva maruntis – hai ca avem.  Citesc mai departe…

Pasul 1: Deschide un cont la Netbet, depune 40 de RON si pariaza pe cota promotionala 7.00 oferita la victoria Spaniei (detalii despre promotie aici ).

In cazul in care Spania castiga – de altfel cel mai probabil rezultat al meciului – vom avea la cei 40 ron pariati:

  • 64 ron cash (40 ron @ 1.60)
  • 216 ron bonus ( trebuie rulati de 3 ori pe cote 1.60 – conform promotiei)

Pasul 2: Deschide un cont la Sportingbet si pariaza 300 de ron pe egal. Castigul in acel caz ar fi 1050 Ron cash. In cazul pierderii pariului conform ofertei pariul este returnat sub forma de bani bonus in contul jucatorului ( rulaj 7X la cote 1.50)

Pasul 3: Dechide un cont la Unibet si pariaza 150 Ron pe victoria Romaniei. Castigul in acest caz va fi 860 Ron.

Daca pariul va fi pierdut, primim miza inapoi sub forma de bani bonus (rulaj 12X pe cota 1.40)

La prima vedere suna super, i-am spart, le-am luat banii – ce destepti sunt baietii astia!!

Dar totusi hai sa privim putin si in ansamblu,  trebuie sa investim cash in total 490 RON:  40 RON (Netbet) + 300 RON (Sportingbet) + 150 RON (unibet).

In cel mai probabil caz, care este o victorie a Spaniei, ne vom alege cu fabuloasa suma de 64 ron cash si o „caruta de bonusuri” : 216 la Netbet si returnarile de miza de la Sporting ( 300) si Unibet (150), care defapt erau banii nostri cash numai ca acum sunt bonus si trebuie sa ii rulam pana ne sar capacele 🙂

Total investit : 490 RON cash – Total dupa pariuri: 64 RON cash + 660 Bonusuri

Cazurile celelate, o victorie a Romaniei sau un egal aduc castigurile normale pe respectivele cote + rambursarile pariurilor pierdute ( care de altfel le aveti la orice meci)

Mi se pare cel putin naiv, ca sa nu zic altfel, sa pariezi aproape 500 de ron ca sa iei 64 de ron cash si niste bonusuri care oricum le poti lua cand doresti.

Totusi, hai sa vorbim si despre oferte si despre cum am putea investi acei 500 ron mai profitabil si sa luam bonusuri mai mari. Ce ziceti baietii spunem si noi lucrurilor pe nume si indrumam pariorii chiar sa aleaga cele mai bune oferte?

La Netbet avem 2 variante:

1. Alegem oferta promotionala unde se da cota 10 pentru Romania si 7 pentru Spania, iar in caz de egalitate se returneaza miza. Pariul maxim este limitat la 40 de ron ( detalii despre aceasta oferta aici)

In acest caz avem bani cash in cont conform cotelor normale pentru cei 40 de ron pariati iar restul sub forma de bonus cu rulaj de 3 ori pe cote 1.60

Total investit: 40 RON cash. Castigurile cash difera in functie de echipa pe care pariati cotele normale fiind 6.00 pentru Romania si 1.60 pentru Spania. In cel mai rau caz, daca meciul se termina cu un egal atunci primiti inapoi cei 40 RON sub forma de bonus.

2. Alegem varianta ofertei de bun venit standard, care este cea mai buna de pe piata si cu mult peste asa zisele oferte exclusive.

Depunem 400 ron folosind codul bonus Netbet200 si primim 200 RON Bonus, ne inscriem apoi la bonus Booster de unde mai primim inca 250 Ron.

Total investit: 400 Ron Cash , pentru care primim inca 450 Ron Bonus

IMPORTANT: la varianta booster sunt conditii mai grele de rulaj ( 8 X pe cota 1.60) insa tot bonusul este la aceeasi casa de pariuri, nu mai trebuie sa stai sa folosesti 3 conturi de pariuri si totusi 8X este mai mic decat 12X, nu?

Desigur, acesta este un exemplu, cum pot fi manipulati cititorii sa isi arunce banii pe asa zise metode sigure de castig 100% si fara riscuri.

Personal daca as vrea sa folosesc 500 de ron doar pentru meciul asta as merge pe o casa de pariuri, sa spunem Netbet, as lua bonusul maxim si as paria pe o victorie a Spaniei, dar normal asta este doar parerea mea. In schimb voi analizati bine, cititi de 2 ori astfel de „scheme geniale de castig” si grija mare cum investiti banii :).

Dar cred ca o sa fac altceva si mai profitabil. O imi deschid cont la Netbet depun doar 40 de RON si pariez pe cota 7.00 pentru victorie Spania ( detalii aici despre oferta) si cel mai probabil o sa ma bucur de un bonus frumos. Restul, adica 450 RON (pe care baietii astia smecheri ma invatau sa-i bag pe la 2-3 case de pariuri) ii tin eu cash la mine in portofel pana mai apar alte oferte 😉

Nu mai spun ca astfel de tehnici se numesc abuz de bonus si de cele mai multe ori duc la suspendarea conturilor si pierderea fondurilor.

In rest, numa` bine va doresc si spor la bani. Hai Romania!