Ibrahimovic: "Nu voi juca niciodată în Anglia!"


227941Deşi a jucat la echipe de top precum Juventus, AC Milan, Inter sau Barcelona, Ibrahimovic nu a fost niciodată fotbalistul vreunei echipe din Premier League. Se pare că nici nu va fi, reiese din declaraţiile date chiar de el publicaţiei Mirror.

„Mai presus de toate, eu cred că este imposibil să mă cumpere vre-un club din Anglia. Cei implicaţi în acest proiect de la PSG se bazează pe mine şi nu mă vor lăsa”, a relatat vârful suedez. Oferte au existat pentru acesta, chiar Mourinho şi-l dorea la Chelsea, însă până la urmă nimic nu s-a concretizat. „Atunci când am ajuns la Milan (2010), mai multe cluburi din Premier League mă doreau. Nu s-a realizat vre-un transfer”, a continuat acesta.

Ibrahimovic pare împăcat cu ideea că nu va avea posibilitatea de a juca în Anglia. „Atunci când mă voi retrage, nu voi privi înapoi să spun că poate ar fi trebuit să joc în Premier League”, a dezvăluit Zlatan. Acesta va da piept cu echipa sa în UEFA Champions League chiar contra unei echipe britanice, Chelsea.

articol scris de Raymond Fustos