Hierro, înlocuitorul lui Zidane


155563hp2Fernando Hierro este noul asistent al lui Carlo Ancelotti pe banca Realului după ce Zinedine Zidane a devenit principal la cea de-a doua echipă a clubului, notează gulfnews.com. „Real Madrid anunţă că Fernando Hierro se va alătura primei echipe în postura de antrenor secund”, arată comunicatul de presă oficial al campioanei UEFA Champions League.

Fernando Hierro este o altă legendă a grupării de pe „Santiago Bernabeu”, jucând nu mai puţin de 14 ani la Real, între 1989 şi 2003. Este câştigătorul a cinci titluri interne şi a trei trofee Champions League alături de formaţia „blanco”. De asemenea, Hierro a fost un membru de bază al naţionalei Spaniei până în 2002, având 29 de goluri în cele 89 de selecţii pentru „Furia Roja”.

Pentru Fernando Hierro, în vârstă de 46 de ani, este prima experienţă ca antrenor al unei echipe de fotbal. Rămâne de văzut cum îl va înlocui pe legendarul Zidane, plecat în Liga a 3-a spaniolă, la Real Madrid Castilla pentru a-şi începe prima aventură ca principal.

articol scris de Raymond Fustos