Hasselbaink, despre amatorismul de la Antwerp


Jimmy+Floyd+Hasselbaink+Northampton+Town+v+z4TGM-16HGklFostul atacant olandez Jimmy Floyd Hasselbaink, actualul tehnician al celor de la Royal Antwerp, oferă detalii interesante despre condiţiile de la clubul din liga secundă belgiană. Instalat la cârma echipei vara trecută, Hasselbaink se plânge de lipsurile pe care le duce la clubul de pe „Bosuilstadion” şi pune sub semnul întrebării continuarea la Antwerp.

„Am trecut prin multe greutăţi în carieră, însă situaţia de aici mi-a deschis cu adevărat ochii. Clubul nu este pregătit de promovare, este o lipsă mare de profesionalism aici!”, a declarat antrenorul originar din Surinam pentru publicaţia Algemeen Dagblad (AD). „Totul este un haos total, este inimaginabil ce se întâmplă aici!”, a continuat fostul vârf al unor grupări precum Chelsea, Atletico Madrid, Boavista Porto, Middlesbrough, AZ Alkmaar sau Leeds United.

„De două luni nu mai am internet în birou. Eu nu pot lucra fără internet, aşa caut informaţii despre jucători, statistici…lucruri pe care în ziua de azi nu le poţi face fără internet.”, a mai spus acesta. „Dacă mai există vre-o şansă să rămân, multe vor trebui să fie schimbate aici”, a încheiat Hasselbaink, ameninţând conducerea cu plecarea.

Royal Antwerp este unul dintre cele mai vechi cluburi din Belgia, fiind fondat în 1880. Este de patru ori campioană a Belgiei, de două ori câştigătoare a cupei, iar în sezonul 1992-1993 a fost finalista Cupei Cupelor (UEFA Cup Winner’s Cup).

articol scris de Raymond Fustos