Handicapuri asiatice pe intelesul tuturor


Handicapuri asiatice pe intelesul tuturor

Handicapuri asiatice pe intelesul tuturor

Un tip de pariu care da dureri de cap chiar si celor care pariaza de  mult timp este cel al handicapurilor asiatice, mai ales la fotbal. De fapt, toate handicapurile asiatice se judeca la fel, indiferent de sport.

Majoritatea caselor online ofera doua tipuri de handicap asiatic, cele mai usoare de altfel. Este vorba despre (-0.5) si (-1); (-1.5) si (-2) etc. Evident, exista si selectiile (+0.5), respectiv (+1); (+1.5), (+2) si chiar (0), in functie de pariul pe care doriti sa-l plasati pe echipa favorita. Doar ca sunt si case de pariuri care ofera posibilitatea rambursarii partiale de miza. Asta s-ar putea intampla cand alegeti optiunile (-0.25); (-0.75); (-1.25); (-1.75) etc.

Ca sa nu mai batem pasul pe loc si pentru a explica aceste handicapuri asiatice pe intelesul tuturor, prima oara trebuie sa luam un meci de fotbal la intamplare.

Sa zicem ca acesta este Barcelona cu Real Madrid, chiar daca tocmai s-a desfasurat zilele trecute.

  • Barcelona (0) sau Real Madrid (0)

Este fix acelasi lucru cu selectia Draw No Bet, care ramburseaza valoarea totala a mizei in cazul unei remize. In rest, selectia se comporta ca si cand ati fi plasat un pariu pe rezultatul final. Pe scurt, este vorba despre un rezultat final in care puteti obtine profit doar daca una dintre echipe castiga.

  • Barcelona (-0.5)

Castigati daca Barcelona castiga, indiferent de scor.

  • Real Madrid (+0.5)

Castigati daca Real Madrid obtine o remiza sau o victorie.

  • Barcelona (-1)

Castigati daca Barcelona va castiga la minim doua goluri. Miza va fi rambursa daca aceasta se va impune la un gol. Orice alta varianta duce la pierderea banilor.

  • Real Madrid (+1)

Castigati daca Real Madrid va obtine o remiza sau va castiga. Miza va fi rambursata daca aceasta pierde la un gol.

  • Barcelona (-0.25)

De aici incep dificultatile in cazul majoritatii pariorilor. In acest caz, pariul este castigat daca Barcelona obtine o victorie, indiferent de scor. Daca meciul se termina la egalitate pierdeti jumatate din miza, cealalta jumatate fiind rambursata. Nu credem ca mai este nevoie sa spunem ce se intampla daca Barcelona pierde.

  • Real Madrid (+0.25)

Daca Real Madrid castiga meciul pariul este ”verde”. Daca partida se incheie la egalitate pariul se imparte in doua, astfel: jumatate din miza este rambursata, iar cealalta jumatate este castigatoare.

  • Barcelona (-0.75)

Castigati daca Barcelona se impune la minim doua goluri diferenta. Daca Barcelona castiga la o diferenta de un gol, jumatate din miza este castigatoare, cealalta jumatate fiind rambursata.

  • Real Madrid (+0.75)

Castigati daca Real Madrid remizeaza sau castiga. Daca este invinsa la un gol diferenta, jumatate din miza este pierduta, iar cealalta jumatate este rambursata.

In cazul selectiilor (-1), (-1.25), (-1.5), (-1.75) etc se urmeaza acelasi procedeu de calcul. Evident, diferenta la care trebuie sa castige echipa favorita, respectiv pe care trebuie sa o acopere outsidera, se schimba, in functie de selectie.