Hamburg iese din zona rosie


 

HSVIn penultimul meci al etapei 25 din Bundesliga, Hamburg a reusit sa castige partida cu Nurnberg, scor 2-1. Toate cele trei goluri ale partidei s-au marcat in ultimele zece minute. Calhaoglu a deschis scorul in minutul 80. Dupa doar sase minute, Frantz, jucatorul celor de la Nurnberg, si-a marcat in proprie poarta, ducand astfel scorul la 2-0. Golul de onoare al celor de la Nurnberg a fost marcat in prelungiri de catre Drmic, dupa un assist a lui Feulner.

Dupa cele 3 puncte obtinute in aceasta dupa-masa, Hamburger SV, a urcat pe locul 14 din Bundesliga, la doua puncte de locul 16 care duce la barajul pentru mentinerea in Bundesliga. Nurnberg se alfa pe locul 15, la egalitate de puncte cu Hamburger SV, 23.

In urmatoarea etapa, Hamburger se deplaseaza pe terenul celor de la VFB Stuttgart, in timp ce Nurnberg primeste vizita celor de la Freiburg. Ambele partidei sunt extrem de importante in vederea luptei pentru evitarea retrogradarii; toate cele patru echipe aflandu-se in zona retrogradarii.

In ultimul meci al etapei 25 din Bundesliga se disputa partida Eintracht Frankfurt – SC Freiburg.

 

Florin