Hajrovic la Werder Bremen


hajrovic_elhavada_06012014_b_bFostul mijlocaş al turcilor de la Galatasaray Istanbul, Izet Hajrovic, a semnat cu germanii de la Werder Bremen un contract valabil patru ani, titrează ESPN. Internaţionalul bosniac fusese liber de contract înaintea mutării datorită neplăţii salariului la gruparea Cimbom.

În vârstă de 22 de ani, Hajrovic a fost prezent la turneul final din Brazilia cu selecţionata Bosniei şi Herţegovinei, jucând în primele două partide ale acestora, 1-2 cu Argentina, respectiv 0-1 cu Nigeria. El semnase cu Galatasaray chiar anul acesta, fiind adus în Turcia după cinci ani petrecuţi în Elveţia, la Grasshopers Zürich. După doar 13 partide jucate în toate competiţiile pentru turci, FIFA i-a dat dreptul să plece liber la orice altă echipă din cauza faptului că acesta nu primise niciun ban de la Galata.

Este interesant de amintit că Izet Hajrovic şi-a început cariera internaţională alături de naţionalele de tineret ale Elveţiei. În 2012, acesta a debutat pentru seniori, însă peste doar o jumătate de an, acesta şi-a manifestat dorinţa de a juca pentru Bosnia şi Herţegovina.

articol scris de Raymond Fustos