Guardiola: "Acum trebuie sa atacam"


pep guardiolaAntrenorul celor de la Bayern Munchen, Pep Guardiola, a vorbit la conferinta de presa de luni despre partida pe care echipa sa o va sustine maine seara impotriva celor de la Real Madrid. Dupa ce a pierdut, 0-1 la Madrid, bavarezii trebuie sa castige la doua goluri diferenta pentru a se califica in finala Champions League, pentru a treia oara la rand.

„Am vrut sa marcam un gol in deplasare. Acum trebuie sa atacam, alta solutie nu avem. In plus trebuie sa fim foarte atenti la contra-atacurile lor.” a declarat Guardiola citat de goal.com.

„Vor incerca sa-si apare avantajul din tur. Cu ce tactica, vom vedea maine seara. Nu conteaza cum vor alege sa joace, nu e decizia mea, e treaba lui Ancelotti.” a continuat Guardiola. „Toata echipa lor va ataca, toti se vor apara, trebuie sa fim atenti la toata lumea.”

Partida Bayern Munchen – Real Madrid, contand pentru mansa retur a semifinalelor Ligii Campionilor, se va disputa la ora 21.45, ora Romaniei. Partida va fi arbitrata de portughezul Pedro Proenca.

FLORIN