Griezmann: "NU eu sunt cauza retragerii lui Ribery"


2014-06-06T100701Z_1877637899_GM1EA661E6S01_RTRMADP_3_SOCCER-WORLD-FRANCEFranck Ribery, fotbalistul celor de la Bayern München, a surprins lumea întreagă prin decizia sa de a se retrage de la naţionala Franţei. Nefiind prezent la Campionatul Mondial din Brazilia din cauza unei accidentări la spate, Ribery a fost înlocuit de tânărul mijlocaş de bandă al celor de la Atletico Madrid, Antoine Griezmann, care a avut o prestaţie remarcabilă la turneul final.

„Anunţul lui Franck a fost o surpriză uriaşă pentru noi toţi. M-a întristat decizia lui de a părăsi naţionala, e un jucător excepţional, însă nu pot face altceva decât să îi respect alegerea. Au apărut în presă diverse zvonuri, cărora eu nu le dau prea multă atenţie. Oricine intră pe teren are responsabilităţi. Eu încerc doar să-mi fac treaba pe gazon, nu este vina mea că Ribery a decis să se retragă”, a declarat Griezmann site-ului francez ligue1.com.

Franck Ribery a debutat în selecţionata „Cocoşilor galici” în 2006, anul finalei de Cupă Mondială pentru francezi. 81 de selecţii şi 16 goluri a adunat fotbalistul în vârstă de doar 31 de ani în tricoul naţionalei Franţei.

articol scris de Raymond Fustos