Giroud, în continuare la Arsenal


6dd565f4-3bd2-4f16-9106-fc49f6f059a5-460x276După zvonurile apărute în presa britanică privind o eventuală plecare a lui Olivier Giroud de la Arsenal, iată că acesta îi linişteşte pe fanii „tunarilor”, confirmând prezenţa în lotul de pe „Emirates Stadium” şi în sezonul viitor. Conform publicaţiei Mirror, francezul a infirmat vorbele care-l dădeau plecat din vară de la Arsenal.

„Nu ar trebui să le daţi atenţie acelor declaraţii. Multe s-au spus, dar eu sunt în continuare fericit la Arsenal, club cu care voi continua. Mai am contract până în 2016 şi sunt jucătorul lui Arsenal. Vreau să fiu aici şi sezonul următor, cel puţin eu asta îmi doresc”, a declarat Giroud în interviul acordat lui Mirror. Întrebat dacă ar semna un nou angajament cu „tunarii”, francezul s-a arătat entuziasmat. „De ce nu? Da! Mai ales acum, când suntem în continuă creştere. Îl vrem în continuare pe Arsene Wenger la cârma echipei, sunt convins că sezonul viitor vom putea ataca cu şanse reale titlul. Avem nevoie de experienţa lui”, a mai spus golgheterul lui Arsenal.

Olivier Giroud este cel mai prolific jucător al „tunarilor” în acest sezon. În cele 46 de partide în toate competiţiile, francezul a marcat nu mai puţin de 22 de goluri.

articol scris de Raymond Fustos