Germania, cu lot complet împotriva francezilor


images (1)Echipele naţionale ale Germaniei şi Franţei se vor duela în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Brazilia, la Rio de Janeiro, acesta fiind unul dintre cele mai strânse lupte pentru un loc între primele patru naţiuni ale lumii. Pentru acest meci Joachim Löw se poate baza pe toţi jucătorii din lotul său, titrează Usatoday.

Asistentul lui Löw, fostul mare portar Andreas Köpke, a dezvăluit că atât Christoph Kramer, cât şi Mats Hummels vor fi recuperaţi în timp pentru meciul cu francezii. Hummels a lipsit în partida cu Algeria din optimi din cauza unei răceli, iar Kramer, care acuza febră, va reveni şi el la antrenamente. De asemenea, Bastian Schweinsteiger a fost schimbat în meciul cu „vulpile deşertului”, suferind crampe musculare, însă a fost şi el recuperat în timp util.

Atât Franţa cât şi Germania s-au calificat cu mari emoţii în următoare fază a turneului final. Francezii au învins Nigeria cu 2-0 prin două goluri marcate spre final de partidă, iar nemţii au trecut cu 2-1 de ultima reprezentantă a Continentului Negru, Algeria, cu 2-1, în prelungirile meciului.

articol scris de Raymond Fustos