Galatasaray îl vinde pe Sneijder pentru Balotelli


Balotelli-why-always-me-2Turcii de la Galatasaray Istanbul sunt foarte hotărâţi să-l achiziţioneze pe Mario Balotelli de la AC Milan, notează publicaţia engleză Express. Pentru a realiza transferul, aceştia sunt dispuşi să-l vândă pe Wesley Sneijder, starul echipei, care poate ajunge la Manchester United sau AS Monaco.

Se pare că Milan este dispusă să accepte orice ofertă de cel puţin 18 milioane de euro pentru internaţionalul italian, iar Turcia poate fi o destinaţie plauzibilă pentru acesta, mai ales că noul tehnician al lui Galatasaray, Cesare Prandelli, îl cunoaşte bine pe vârful cu care a colaborat şi la selecţionata Italiei. Pentru parafarea transferului, turcii vor să-l vândă pe Sneijder, acesta având o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

Mario Balotelli este foarte disputat la această oră, Liverpool şi Arsenal Londra fiind alte grupări interesate de excentricul atacant italian. Balotelli, în vârstă de 23 de ani, a mai jucat în cariera sa la Inter Milano şi Manchester City, înainte să ajungă înapoi în Serie A, la AC Milan.

articol scris de Raymond Fustos