Frank Lampard merita o statuie la Chelsea – Mourinho


Frank Lampard merita o statuie la Chelsea – Mourinho

1000x700Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea Londra, considera ca veteranul Frank Lampard merita o statuie in fata stadionului Stamford Bridge datorita contributiei sale imense la clubul londonez in ultimii 13 ani, conform givemesport.com.

Lampard este inca in discutii pentru un nou contract cu gruparea din Londra in ciuda faptului ca anumite surse declarau ca tratativele au fost oprite. Cu toate acestea, Mourinho a declarat ca nu crede ca meciul impotriva celor de la Cardiff City va fi ultimul la Chelsea pentru internationalul englez. Acesta l-a numit pe Lampard unul dintre cei mai mari jucatori din istoria clubului.

,,Nu acum pentru ca este prea tanar, dar poate in cativa ani va avea o statuie unde este si cea a lui Peter Osgood.”, a declarat tehnicianul portughez.

Frank Lampard este al treilea in topul celor mai multe aparitii pentru Chelsea si este golgeterul all-time al clubului. Pentru echipa nationala a evoluat de 103 ori si a marcat de 29 de ori.

Chelsea se poate pregati de inceperea unei noi ere, incat si John Terry si Ashely Cole au ajuns la finalul intelegerilor pe care le aveau cu londonezii.

 Scris de Vlad Farcane

Frank Lampard la Chelsea