Francezii nu se tem de Germania - Echipe probabile


France Vs Germany FIFA World Cup 2014 Second Stage WallpaperEchipele naţionale ale Franţei şi Germaniei se vor duela în această seară pentru un loc în semifinalele Campionatului Mondial din Brazilia, pe Maracana, la Rio de Janeiro. Francezii nu se tem însă de „panzere”, având ca obiectiv luarea revanşei după eşecurile din 1982 şi 1986, titrează ligue1.com.

„Există posibilitatea ca acesta să fie ultimul nostru meci la turneul final, dar nu ne gândim la asta. Nici vorbă să fim speriaţi, suntem mai degrabă nerăbdători să păşim pe gazon, să dăm totul pentru familiile, pentru ţara noastră. Vrem să mergem cât mai departe în această competiţie”, a declarat portarul şi căpitanul „cocoşilor galici”, Hugo Lloris.

La Campionatul Mondial din 1982, Germania şi Franţa au remizat în sferturile de finală, scor 3-3, dar nemţii au mers mai departe, câştigând la penalty-uri. Patru ani mai târziu, francezii aveau să piardă din nou în faţa Germaniei, în semifinalele turneului final din Mexic, scor 0-2. Selecţionata Franţei îşi poate lua, astfel, revanşa pentru aceste înfrângeri, obţinând calificarea între primele patru echipe ale lumii.

Echipe probabile:

Franţa (4-3-3): Lloris – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Pogba, Cabaye, Matuidi -Valbuena, Benzema, Griezmann

Germania (4-3-3): Neuer – Boateng, Mertesacker, Höwedes, Hummels – Schweinsteiger, Lahm, Kroos – Özil, Müller, Götze

articol scris de Raymond Fustos