Fiorentina - Lazio: cotele la pariuri


Gazdele vaneaza un loc de Europa League

Derby-ul etapei cu numarul 33 din Serie A va incepe diseara, la 21:45, desfasurandu-se intre Fiorentina si Lazio. Daca oaspeti au asigurat, practic, un loc in competitia europeana pentru sezonul viitor, nu la fel stau lucrurile si pentru gazde.

Fiorentina se afla pe pozitia a saptea, la doua puncte in spatele celor de la AC Milan, ocupantii ultimului loc care duce in Europa League. “Gruparea viola” are un parcurs foarte bun, din ultimele 7 etape pierzand doar doua puncta. Se intampla chiar runda trecuta, pe teren propriu impotriva celor de la SPAL. De cealalta parte, Lazio este implicate in batalia pentru Champions League, fiind la egalitate de puncta cu AS Roma, echipa aflata pe pozitia a patra. Lazialii sunt neinvinsi in precedentele 5 partide din campionat, obtinand doua victorii si 3 remize.

Fiorentina – Lazio: cotele la pariuri (1X2)

Trei victorii si un rezultat de egalitate este bilantul Fiorentinei in precedentele 4 partide din Serie A de pe teren propriu, interval in care a reusit sa nu primeasca gol. In 8 din cele mai recente 9 astfel de meciuri au fost marcate cel mult doua goluri. In schimb, Lazio are 3 victorii, o remiza si doua infrangeri in precedentele 6 deplasari de Serie A, in toate partidele inscriindu-se cel putin 3 goluri. Cele doua echipe s-au intalnit in Serie A de 69 ori cu Fiorentina ca gazda, aceasta obtinand 33 victorii, Lazio impunandu-se in 17 randuri, inregistrandu-se 19 rezultate de egalitate. Sezonul trecut Fiorentina a invins cu 3-2, iar acum doua editii era invinsa cu 1-3.

Pentru ambele formatii meciul de diseara este unul egal. Cu o infrangere Lazio risca sa piarda contactul cu locurile de Champions League, in vreme ce parcursul aproape de perfectiune al Fiorentinei din ultimele runde ar putea sa nu mai aiba nicio valoare.