Finnbogason, curtat de Liverpool


images (1)

Alfred Finnbogason, atacantul olandezilor de la Heerenveen este dorit la Liverpool, titrează pagina bleacherreport.com. Se pare că Brendan Rogers, managerul grupării de pe Anfield Road îl vrea cu insistenţă pe internaţionalul islandez în atacul echipei sale.

Finnbogason are 25 de ani şi este lider în clasamentul golgheterilor din Eredivisie. În 24 de partide din campionatul olandez, islandezul a marcat 23 de goluri, asta în condiţiile în care sezonul trecut înscrisese 24 de goluri în 33 de meciuri. Acesta are şi 21 de selecţii în naţionala Islandei, pentru care a reuşit să marcheze de patru ori.

În luna februarie a anului curent Finnbogason putea ajunge la Fulham, însă oficialii lui Heerenveen au refuzat oferta de 8 milioane de lire sterline pentru acesta. El se declara atunci dezamăgit că nu este lăsat să-şi îndeplinească visul de a juca în Premier League. Dacă mutarea la Liverpool nu se va materializa, Finnbogason are şi alte variante de transfer, cluburi precum Everton, Celtic Glasgow sau AS Roma monitorizându-l pe vârful islandez.

articol scris de Raymond Fustos