Fara surprize in Bundesliga


bundesligaIn acest sfarsit de saptamana se desfasoara etapa a 26-a din Bundesliga, primele sase meciuri deja incheindu-se.

Astfel, liderul Bayern a castigat, cu emotii, in deplasare la Mainz, scor 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Schweinsteiger in minutul 82, si Götze in minutul 86. Bayern se mentine la 23 de puncte de locul 2, ocupat de Borussia Dortmund, asteptand doar confirmarea matematica pentru a deveni campioana pentru a doua oara consecutiv in Bundesliga.

Borussia Dortmund a castigat de asemenea partida din deplasare, de la Hannover, scor 3-0. Golurile Borussiei au fost marcate de Hummels, Lewandowski si Reus. Marea rivala a Borussiei, Schalke, a castigat pe teren propriu, 3-1 cu Braunschweig. Borussia si Schalke se vor infrunta in etapa urmatoare, intr-o adevarata finala pentru locul 2.

Stuttgart a castigat derby-ul din subsolul clasamentului, 1-0 cu Hamburger SV, prin golul marcat de Maxim, iesind pentru moment din zona locurilor retrogradabile.

Tot astazi s-a mai disputat Wolfsburg – Ausburg 1-1, in timp ce ieri Freiburg a invins, acasa pe Werder,scor 3-1. De la ora 19.30 incepe partida Moenchengladbach – Hertha.

articol scris de Florin