Fara Alibec in Elvetia


Fara Alibec in Elvetia. Vedeta ros-albastrilor nu va efectua deplasarea cu echipa, pentru partida din grupele Europa League cu Lugano.

Nicolae Dica tocmai ce a anuntat grupul de jucatori care vor face parte din lotul FCSB-ului, pentru a doua partida din grupele UEFA Europa League, pe terenul elvetienilor de la Lugano. Din lot vor absenta 4 jucatori importanti, Denis Alibec, Marko Momcilovic, Dragos Nedelcu si William de Amorim. Finantatorul ros-albastrilor, George Becali, a tinut sa precizeze pentru digisport.ro , motivele pentru care cei 4 jucatori au fost lasati acasa. Se pare ca in cazul lui Denis Alibec este vorba de o accidentare, motiv pentru care acesta a parasit terenul la pauza in derby-ul din campionat cu Dinamo Bucuresti. Marko Momcilovic nu se afla in planurile antrenorului pentru partidele din Europa, Dragos Nedelcu are nevoie de o pauza dupa ce a fost titular in ultimele partide, in timp ce W. De Amorim nu este vazut drept o solutie viabila pentru partidele mai importante. Iata ce a declarat acesta, conform celor de la digisport.ro :

”Alibec a avut o contuzie, i s-a blocat un mușchi și atunci am hotărât să rămână să se antreneze. Momcilovic a rămas pentru că nu va juca. A zis Dică că îl are pe Filip, dacă se întâmplă ceva cu Morais. Am zis că Nedelcu să se odihnească și mai bine să-l lăsăm acasă. Acolo vor juca Pintilii cu Popescu, iar dacă se întâmplă ceva, tot Filip este dublura. Pe Alibec a zis că nu o să-l bage pentru a nu risca și de aceea a rămas acasă. La De Amorim, îi avem pe Tănase și Coman. Are dubluri pe toate posturile, asta a fost gândirea lui, așa a gândit el meciul ăsta”

E foarte posibil ca in aceasta partida, in spatele lui Gnohere, sa isi faca aparitia asa numita „tripleta de aur” a lui George Becali. Este vorba despre cei 3 tineri cu mare potential, Dennis Man, Florinel Coman si Florin Tanase. Primul 11 se va contura cel mai probabil cu Mihai Pintilii si Ovidiu Popescu la centru, Junior Morais si Romario Benzar in benzi si cu Mihai Balasa si Bogdan Planic in centrul defensivei. Cel putin pe hartie, FCSB arata destul de puternic si are sanse mari sa obtina 6 puncte dupa primele 2 partide ale grupelor Europa League. Ramane de vazut care vor fi alegerile lui Nicolae Dica, fiind foarte posibil sa apara unele surprize in primul 11, precum Lucian Filip sau G. Enache.

sursa foto : prosport.ro