Falcao, dorit la Real Madrid!


bc538d0596c8e96_da3284a94e2f03545f99039e72b6fd09Real Madrid a început tratativele cu AS Monaco pentru transferul lui Radamel Falcao, notează Daily Mail! Fiind unul dintre preferaţii preşedintelui grupării blanco, Florentino Perez, acesta vrea să-i relanseze cariera columbianului după accidentarea care l-a privat de prezenţa la mondialul din Brazilia.

Agentul lui Falcao a discutat şi cu echipe din Premier League, dar se pare că Real Madrid este în pole-position pentru atacantul de 28 de ani. Dacă se va concretiza mutarea, cel mai probabil Real va renunţa la aducerea lui Luis Suarez de la Liverpool, lăsând astfel oportunitatea marilor rivali, Barcelona, să facă o ofertă pentru internaţionalul uruguayan.

După o perioadă excelentă petrecută la rivala din oraş a madrilenilor, Atletico Madrid, în vara trecută Radamel Falcao a ales banii celor de la AS Monaco. După un început destul de bun, columbianul s-a accidentat grav la ligamentele încrucişate, ratând astfel sezonul din Ligue 1, dar şi Campionatul Mondial din Brazilia.

articol scris de Raymond Fustos