Enyeama se gândeşte la retragere


eneyamaVincent Enyeama, goalkeeper-ul naţionalei Nigeriei, legitimat la clubul francez Lille, se gândeşte la retragerea din fotbalul internaţional, notează SuperSport. Meciul pierdut în faţa Franţei, scor 0-2, ar putea fi ultima partidă jucată de nigerian în naţionala „super-vulturilor”.

„Este întotdeauna o mare onoare să port banderola de căpitan a ţării mele. Totuşi, în cariera de fotbalist intervine şi un moment în care trebuie să spui <<OK, ar fi bine să iau o pauză de câteva luni, poate de câţiva ani sau poate o numesc retragere.>> Voi discuta şi cu soţia mea şi voi decide ce se va întâmpla mai departe. Nu este exclus ca acest meci să fi fost ultimul jucat în tricoul ţării mele”, a declarat Vincent Enyeama.

În vârstă de 31 de ani, Enyeama a avut un parcurs excelent la turneul final din Brazilia, având nenumărate intervenţii cruciale, spectaculoase. Totuşi, în meciul cu Franţa din optimile de finală acesta a greşit la primul gol marcat de „cocoşii galici”, ieşind eronat la un balon centrat pentru Paul Pogba.

articol scris de Raymond Fustos