Drogba, cu gândul la Chelsea


images

Returul din optimile UEFA Champions League dintre Chelsea şi Galatasaray va fi unul special pentru Didier Drogba, atacantul turcilor. Partida care se joacă mâine, cu începere de la ora 21:45, ora României, îl va găsi din nou pe „Stamford Bridge” pe jucătorul din Coasta de Fildeş, de data asta din postura de adversar al „albaştrilor”.

„Este un moment special pentru mine, nu ştiu cum voi reacţiona când voi păşi din nou pe gazonul din Londra”, a declarat Drogba site-ului de specialitate turkish-football.com. „Este clubul la care mi-am îndeplinit fiecare obiectiv, la care am avut nenumărate bucurii, care mi-a oferit şansa să joc împotriva unor fotbalişti fenomenali”, a continuat atacantul în vârstă de 36 ani.

Drogba a petrecut nu mai puţin de opt sezoane la Chelsea (2004-2012), marcând 157 de goluri în 341 de apariţii în toate competiţiile. „Va fi foarte greu, dar sper să ne calificăm. Sunt convins că voi fi tratat cu respect de suporterii londonezi, pe care sunt nerăbdător să-i revăd”, şi-a încheiat discursul atacantul grupării „Cimbom”.

În returul din Anglia Chelsea porneşte ca favorită graţie golului marcat în deplasare. La Istanbul scorul final a fost 1-1, prin reuşitele lui Chedjou, respectiv Fernando Torres.

articol scris de Raymond Fustos