Dorit de Arsenal, Kalou poate ajunge în Turcia


kalouSalomon Kalou, unul dintre fotbaliştii doriţi de Arsene Wenger la Arsenal, poate avea o destinaţie-surpriză, titrează Talk Sport. Se pare că internaţionalul ivorian este ţinta turcilor de la Besiktas Istanbul, care sunt pregătiţi să-l achiziţioneze pe acesta. El este cotat la circa 8 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Fost jucător la Chelsea, Kalou este în prezent legitimat la Lille, fiind unul dintre cei mai prolifici fotbalişti ai clubului din Ligue 1. În vârstă de 28 de ani, atacantul ivorian a marcat nu mai puţin de 30 de goluri în două sezoane pentru Lille. Acesta este văzut drept partenerul perfect pentru Olivier Giroud în atacul „tunarilor”.

Pe lângă Arsenal, iar acum Besiktas, şi AS Roma este interesată de serviciile lui Salomon Kalou. El a mai trecut pe la Feyenoord şi Excelsior în Olanda, înainte să ajungă în Premier League, la Chelsea. În prezent, acesta face parte din lotul selecţionatei Coastei de Fildeş pentru turneul final din Brazilia.

articol scris de Raymond Fustos